Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad w sam raz na piątek. Nawet dla dzieci. Alkohol raz, dwa wyparuje, a zniknie charakterystyczny zapach ryby, który nie każdy lubi.
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6329
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 205
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6329
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 205
Składniki
W rondlu rozgrzać olej. Włożyć pokrojoną cebulę, papryczkę chili, czosnek. Po kilku minutach dodać pokrojone marchewki i seler. Nadal dusić. Dodać pokrojone pomidory, fasolkę i cukinię. Po chwili wlać bulion i lampkę wina. Dodać przyprawy. Zagotować. Dołożyć drobno pokrojoną rybę. Na koniec dodać ćwiartki ziemniaków. Gulasz jest gotowy, gdy ziemniaki będą miękkie. Sos można zagęścić mąką. Nie jest to jednak konieczne. Całość i tak jest dość gęsta.