Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad w sam raz na piątek. Nawet dla dzieci. Alkohol raz, dwa wyparuje, a zniknie charakterystyczny zapach ryby, który nie każdy lubi.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
W rondlu rozgrzać olej. Włożyć pokrojoną cebulę, papryczkę chili, czosnek. Po kilku minutach dodać pokrojone marchewki i seler. Nadal dusić. Dodać pokrojone pomidory, fasolkę i cukinię. Po chwili wlać bulion i lampkę wina. Dodać przyprawy. Zagotować. Dołożyć drobno pokrojoną rybę. Na koniec dodać ćwiartki ziemniaków. Gulasz jest gotowy, gdy ziemniaki będą miękkie. Sos można zagęścić mąką. Nie jest to jednak konieczne. Całość i tak jest dość gęsta.