Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad w sam raz na piątek. Nawet dla dzieci. Alkohol raz, dwa wyparuje, a zniknie charakterystyczny zapach ryby, który nie każdy lubi.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1153
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13195
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1153
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13195
Składniki
W rondlu rozgrzać olej. Włożyć pokrojoną cebulę, papryczkę chili, czosnek. Po kilku minutach dodać pokrojone marchewki i seler. Nadal dusić. Dodać pokrojone pomidory, fasolkę i cukinię. Po chwili wlać bulion i lampkę wina. Dodać przyprawy. Zagotować. Dołożyć drobno pokrojoną rybę. Na koniec dodać ćwiartki ziemniaków. Gulasz jest gotowy, gdy ziemniaki będą miękkie. Sos można zagęścić mąką. Nie jest to jednak konieczne. Całość i tak jest dość gęsta.