Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad w sam raz na piątek. Nawet dla dzieci. Alkohol raz, dwa wyparuje, a zniknie charakterystyczny zapach ryby, który nie każdy lubi.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11301
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4945
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1142
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9847
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1461
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11301
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4945
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1142
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9847
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1461
Składniki
W rondlu rozgrzać olej. Włożyć pokrojoną cebulę, papryczkę chili, czosnek. Po kilku minutach dodać pokrojone marchewki i seler. Nadal dusić. Dodać pokrojone pomidory, fasolkę i cukinię. Po chwili wlać bulion i lampkę wina. Dodać przyprawy. Zagotować. Dołożyć drobno pokrojoną rybę. Na koniec dodać ćwiartki ziemniaków. Gulasz jest gotowy, gdy ziemniaki będą miękkie. Sos można zagęścić mąką. Nie jest to jednak konieczne. Całość i tak jest dość gęsta.