Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie mięsa z ketchupem to idealne danie na obiad w połączeniu z ryżem bardzo ładnie wygląda.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 257
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 257
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, przekładamy na patelnie na rozgrzany olej doprawiając pieprzem oraz solą, prużymy
2. Cebulę obieramy i drobno kroimy prużymy na rozgrzanym oleju. 3. Do cebuli dodajemy pieczarki przyprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Pieczarki przekładamy do mięsa nadal prużymy aż mięso będzie dobre.
5. Dodajemy chili i ketchup i gotujemy do chwili kiedy sos zrobi się gęsty.
6. Danie gotowe. 7. Smacznego.