Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz węgierski - to pachnąca i bardzo sycąca kompozycja dodająca energii.
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 33
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6693
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 33
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6693
Składniki
Mięso pokroić w kostkę.Cebulę i ząbki czosnku obrać,drobno pokroić. Paprykę,marchewkę,cukinię (bez miąższu) pokroić na kawałki. Pomidory sparzyć, zdjąć z nich skórkę i drobno pokroić. Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę. W garnku rozgrzać olej. Na gorący olej wrzucić cebulę i smażyć, mieszając do zeszklenia cebuli. Do cebuli dorzucić mięso,wymieszać i odsmażyć z każdej strony.Mięso zalać bulionem.Gotować na wolnym ogniu.Gdy mięso będzie miękkie dodać warzywa i przyprawić do smaku. Dusić do miękkości warzyw. Przed podaniem posypać natką pietruszki. Podawać z ziemniakami, kaszą gryczaną lub pieczywem.