Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syty i bardzo smaczny gulasz.
Ta aromatyczna zupa z cieciorki rozgrzewa, syci i zachwyca głębią smaku. Świe...
Odsłon: 11423
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 191
Ta aromatyczna zupa z cieciorki rozgrzewa, syci i zachwyca głębią smaku. Świe...
Odsłon: 11423
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 191
Składniki
Mięso myjemy,suszymy,i kroimy w kostkę .Przesmażamy na rozgrzanym oleju wraz z cebulą pokrojoną w grubą kostkę. Następnie przekładamy do dużego garnka.Podlewamy wodą,dodajemy kostkę mięsną ,koncentrat,słodką paprykę i majeranek.Dusimy ok.50 min. do miękkości. Pod koniec mieszamy mąkę w 1/4 szklanki wody i zagęszczamy gulasz.Doprawiamy solą i pieprzem.