Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syty i bardzo smaczny gulasz.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7703
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 246
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2731
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 558
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7703
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 246
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2731
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 558
Składniki
Mięso myjemy,suszymy,i kroimy w kostkę .Przesmażamy na rozgrzanym oleju wraz z cebulą pokrojoną w grubą kostkę. Następnie przekładamy do dużego garnka.Podlewamy wodą,dodajemy kostkę mięsną ,koncentrat,słodką paprykę i majeranek.Dusimy ok.50 min. do miękkości. Pod koniec mieszamy mąkę w 1/4 szklanki wody i zagęszczamy gulasz.Doprawiamy solą i pieprzem.