Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W tym roku "wysyp" grzybów pozwolił na szaleństwa w kuchni. Ten cały ogrom nie byłem w stanie przerobić. Czasami szedłem na łatwiznę i po prostu obgotowywałem, i zamrażałem. Jednak grzyby najlepiej smakują na świeżo. Korzystając z promocji na mięso, mając pod ręką grzyby prosto z lasu powstał przepis na aromatyczny, w jesiennych klimatach, pożywny gulasz. Serdecznie zapraszam do realizacji tej propozycji w swojej kuchni.
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2525
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2982
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101994
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6384
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2525
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2982
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101994
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6384
Składniki
Na rozgrzanym maśle szklimy posiekaną cebulę. Pokrojone w kostkę mięso dodajemy do cebuli, dusimy pod przykryciem przez kwadrans. Oczyszczone grzyby kroimy na mniejsze kawałki. Razem z posiekanym czosnkiem wrzucamy do mięsa, oprószamy solą, dusimy przez kolejne 15 minut. W zimnej wodzie rozrabiamy mąkę, dodajemy do dania, zagęszczamy dokładnie rozprowadzając. Całość do smaku doprawiamy solą oraz pieprzem. Dodajemy posiekaną natkę.