Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz to danie, sos który można podawać na milion sposobów jak tylko podpowiada ci twój smak i gust.
Garnek, patelnia, deska do krojenia
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8246
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1191
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10008
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4583
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 619
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8246
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1191
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10008
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4583
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 619
Składniki
Mięsko pokroić w kostkę i podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu. Kiedy mięsko się już trochę podpiecze dodaj wszystkie przyprawy. Warzywa pokroić jak cię fantazja poniesie i poddusić w osobnym garnku. Mięsko co jakiś czas podlewać wodą aż mięknie Pod koniec smażenia dodać warzywa i jeszcze przez chwilę dusić razem. Na koniec dodać 2 łyżki koncentratu pomidorowego i zagotować. Dodaj łyżkę śmietany i wyłóż na talerz. Podaj z ulubionymi dodatkami Smacznego 🫶