Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na pyszny obiad z mięsem wieprzowym z dużą ilością warzyw. Mięso wieprzowe można zastąpić drobiowym.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34683
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 915
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 373
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4003
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34683
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 915
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 373
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4003
Składniki
Mięso myjemy, kroimy w kostkę. Cebulę obieramy i siekamy. Pieczarki oczyszczamy, kroimy w plastry.
Pieczarki i cebulę podsmażamy na rozgrzanym oleju. Dodajemy mięso, doprawiamy solą, pieprzem i papryką. Zalewamy bulionem i dusimy ok. 40 min.
Marchew obieramy i kroimy w plasterki. Paprykę myjemy, wyjmujemy gniazda nasienne i kroimy w kostkę. Dodajemy do mięsa wraz z pomidorami. Czosnek przeciskamy przez praskę i dodajemy do gulaszu. Jeśli potrawa jest zbyt gęsta, dodajemy nieco bulionu. Dusimy ok. 20 min. Podajemy z ugotowanymi ziemniakami i ogórkami kiszonymi.