Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie mięsa wołowego z zielona fasolka szparagową z dodatkiem kaszy bulgur to danie kuchni tureckiej.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 249
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1329
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4173
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1180
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 249
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1329
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4173
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1180
Składniki
W rondlu rozgrzałem masło, włożyłem posiekaną cebulę i mięso pokrojone w kostkę. Smażyłem, mieszając tak długo, aż odparował cały sok, który puściło mięso. Dodałem obrane i pokrojone pomidory, dusiłem razem ok. 5 minut. Po tym czasie dodałem fasolkę, całość posoliłem ( jeśli pomidory nie puściły zbyt dużo soku można wtedy podlać odrobiną wody). Rondel przykryłem, mięso dusiłem do czasu, aż było zupełnie miękkie. Podałem z kaszą bulgur.