Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 963 Ocena: 18165
Dodano: 30.01.2017
Odsłon: 3435
3-4 os. | 60 min | łatwe | przystępne |
W rondlu rozgrzałem masło, włożyłem posiekaną cebulę i mięso pokrojone w kostkę. Smażyłem, mieszając tak długo, aż odparował cały sok, który puściło mięso.
Dodałem obrane i pokrojone pomidory, dusiłem razem ok. 5 minut. Po tym czasie dodałem fasolkę, całość posoliłem ( jeśli pomidory nie puściły zbyt dużo soku można wtedy podlać odrobiną wody). Rondel przykryłem, mięso dusiłem do czasu, aż było zupełnie miękkie.
Podałem z kaszą bulgur.
Na skróty
Komentarze do przepisu (10)

Docherro 06 lutego 2017Zgłoś do usunięcia
pyszne połączenia..fasolka,mięsko i kasza mmmm...:)1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ewaaa 05 lutego 2017Zgłoś do usunięcia
oł jeaaa <10 Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

bellamozzarella 31 stycznia 2017Zgłoś do usunięcia
ależ smakowicie ;-) i z bulgurem...uwielbiam ;-) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 31 stycznia 2017Zgłoś do usunięcia
Wspaniałe :)1 Kto głosował? | Odpowiedz

Futka 30 stycznia 2017Zgłoś do usunięcia
Przepyszny gulasz :) <3 Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Bellapi 30 stycznia 2017Zgłoś do usunięcia
pyszne połączenie :) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz