Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepisów na przygotowanie gulaszu jest bardzo dużo, jednak w większości są dość czasochłonne w przeciwieństwie do tego prezentowanego. Gulasz wykonany w ten sposób jest naprawdę pyszny. Spróbuj i przekonaj się.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 132
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 775
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 132
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 775
Składniki
1. Cebulę, czosnek obieram, drobno kroję i smażę na rozgrzanym oleju. 2. Mięso myję, osuszam, kroję w kostkę i dodaję do cebuli. Doprawiam papryką ostrą oraz solą. Gdy mięso zmieni kolor na brązowy podlewam wodą i gotuję do chwili, kiedy mięso będzie miękkie.
3. Marchewki obieram, kroje w słupki dodaję do mięsa. 4. Papryki myję, osuszam, usuwam nasiona, kroję w paseczki i również dodaję do mięsa. 5. Następnie dodaję groszek konserwowy odlany z zalewy, przecier pomidorowy i ketchup, chwilkę gotuję do chwili połączenia składników.
6. Podaję z ziemniakami. 7. Smacznego.