Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepisów na przygotowanie gulaszu jest bardzo dużo, jednak w większości są dość czasochłonne w przeciwieństwie do tego prezentowanego. Gulasz wykonany w ten sposób jest naprawdę pyszny. Spróbuj i przekonaj się.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6935
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5219
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2290
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6935
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5219
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2290
Składniki
1. Cebulę, czosnek obieram, drobno kroję i smażę na rozgrzanym oleju. 2. Mięso myję, osuszam, kroję w kostkę i dodaję do cebuli. Doprawiam papryką ostrą oraz solą. Gdy mięso zmieni kolor na brązowy podlewam wodą i gotuję do chwili, kiedy mięso będzie miękkie.
3. Marchewki obieram, kroje w słupki dodaję do mięsa. 4. Papryki myję, osuszam, usuwam nasiona, kroję w paseczki i również dodaję do mięsa. 5. Następnie dodaję groszek konserwowy odlany z zalewy, przecier pomidorowy i ketchup, chwilkę gotuję do chwili połączenia składników.
6. Podaję z ziemniakami. 7. Smacznego.