Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepisów na przygotowanie gulaszu jest bardzo dużo, jednak w większości są dość czasochłonne w przeciwieństwie do tego prezentowanego. Gulasz wykonany w ten sposób jest naprawdę pyszny. Spróbuj i przekonaj się.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 115
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 115
Składniki
1. Cebulę, czosnek obieram, drobno kroję i smażę na rozgrzanym oleju. 2. Mięso myję, osuszam, kroję w kostkę i dodaję do cebuli. Doprawiam papryką ostrą oraz solą. Gdy mięso zmieni kolor na brązowy podlewam wodą i gotuję do chwili, kiedy mięso będzie miękkie.
3. Marchewki obieram, kroje w słupki dodaję do mięsa. 4. Papryki myję, osuszam, usuwam nasiona, kroję w paseczki i również dodaję do mięsa. 5. Następnie dodaję groszek konserwowy odlany z zalewy, przecier pomidorowy i ketchup, chwilkę gotuję do chwili połączenia składników.
6. Podaję z ziemniakami. 7. Smacznego.