Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio mamy kryzys, ale nie w gotowaniu. Po prostu mamy teraz okres jedzenia rodzimych, tradycyjnych dań. Tradycja rosół w niedzielę, kotlet schabowy…w poniedziałek pomidorowa. U nas to rzadkość. I nawet nie wiecie, jak bardzo zazdrościmy Wam takiego jedzenia, lookając foty z rosołem <3 schaboszczaka z buraczkami lub łotewer, pomidorówki…oj dużo tego. Nie mówimy, że nowe smaki, które polecamy są złe...są przepyszne. Szczególnie kuchnia tajska. Jednak musimy zjeść jakiegoś normalsa :P
Polecam.
Odsłon: 383
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 1706
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 579
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1944
Polecam.
Odsłon: 383
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 1706
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 579
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1944
Składniki
Mięso kroimy w kostkę. Oprószamy mąką. Cebulę i czosnek siekamy. Na rozgrzanym smalcu, smażymy mięso. Dodajemy cebulę i czosnek. Wrzucamy liść laurowy, ziele angielskie i dusimy pod przykryciem przez kwadrans, uważając by nie przypalić. Po 15 minutach zalewamy gorącym bulionem i dusimy na wolnym ogniu przez 45 min. Mąkę rozrabiamy z wodą, dodajemy do całości, zagotowujemy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.