Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak tam dziś wasze obiadki u mnie taki zwykły gulasz do pysznej kaszy oczywiście gulasz w sosie własnym bez dodatku mąk
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 360
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 360
Składniki
Mięso z karkówki pokroić w grubszą kostkę, dodać przyprawy i wymieszać do połączenia się w jedną całość
Po wyznaczonym czasie rozgrzać patelnie, przełożyć kostkę mięsną i podsmażyć następnie wlać wodę i dusić na wolnym ogniu do miękkości mięsa oraz dodanych warzyw a także do powstania sosu