Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak tam dziś wasze obiadki u mnie taki zwykły gulasz do pysznej kaszy oczywiście gulasz w sosie własnym bez dodatku mąk
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10364
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5962
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5307
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12799
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4559
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10364
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5962
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5307
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12799
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4559
Składniki
Mięso z karkówki pokroić w grubszą kostkę, dodać przyprawy i wymieszać do połączenia się w jedną całość
Po wyznaczonym czasie rozgrzać patelnie, przełożyć kostkę mięsną i podsmażyć następnie wlać wodę i dusić na wolnym ogniu do miękkości mięsa oraz dodanych warzyw a także do powstania sosu