Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie na obiad do syta, polecam ten przepis.
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 10839
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41850
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4961
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45833
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 10839
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41850
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4961
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45833
Składniki
Wykonanie: Filety opłukać, osuszyć i pokroić w paski, oprószyć solą i pieprzem do smaku, obtoczyć w rozmąconym jajku i bułce tartej i obsmażyć lekko na oleju. Przełożyć do garnka, dodać pokrojoną w kostkę cebulę, pomidor i bulion, wszystko zalać 2 szklankami wody i gotować na małym ogniu do miękkości, doprawić do smaku. Przed podanie posypać posiekaną natką pietruszki. SMACZNEGO.