Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie na obiad do syta, polecam ten przepis.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1797
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14410
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19514
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13162
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1797
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14410
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19514
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13162
Składniki
Wykonanie: Filety opłukać, osuszyć i pokroić w paski, oprószyć solą i pieprzem do smaku, obtoczyć w rozmąconym jajku i bułce tartej i obsmażyć lekko na oleju. Przełożyć do garnka, dodać pokrojoną w kostkę cebulę, pomidor i bulion, wszystko zalać 2 szklankami wody i gotować na małym ogniu do miękkości, doprawić do smaku. Przed podanie posypać posiekaną natką pietruszki. SMACZNEGO.