Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie na obiad do syta, polecam ten przepis.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 668
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 102
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2700
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 668
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 102
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2700
Składniki
Wykonanie: Filety opłukać, osuszyć i pokroić w paski, oprószyć solą i pieprzem do smaku, obtoczyć w rozmąconym jajku i bułce tartej i obsmażyć lekko na oleju. Przełożyć do garnka, dodać pokrojoną w kostkę cebulę, pomidor i bulion, wszystko zalać 2 szklankami wody i gotować na małym ogniu do miękkości, doprawić do smaku. Przed podanie posypać posiekaną natką pietruszki. SMACZNEGO.