Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz wcale nie musi być nudny, nie musi wyglądać i smakować ciągle tak samo.
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 12935
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41953
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5059
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45876
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 12935
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41953
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5059
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45876
Składniki
Buraki ugotuj w łupinach, lub owiń w folię aluminiową i upiecz w piekarniku. Mięso pokrój w kostkę, posyp obficie solą i pieprzem. Cebulę obierz i pokrój w piórka. Karkówkę i cebulę usmaż na tłuszczu, przełóż do garnka. Zalej bulionem. Dodaj ziele i liście laurowe. Duś pod przykryciem przez ok. 1 h. Kiełbasę pokrój w plasterki a ogórki zetrzyj na grubych oczkach tarki. Buraki obierz i pokrój w kostkę. Wszystko dodaj do gulaszu. Duś przez 10 minut. Gulasz dopraw do smaku pieprzem, solą i octem. Gulasz podawaj jako samodzielne danie z chlebem lub w towarzystwie kaszy.