Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie gulasze do kasz czy ziemniaków ? zostawię państwu dokładny przepis na moim blogu
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19378
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13102
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1751
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232215
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19378
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13102
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1751
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232215
Składniki
Pokroić w dowolna kostkę polędwiczki z kurczaka i indyka, wsypać przyprawę do kurczaka oraz czosnek granulowany i wlać olej. Wymieszać i odstawić na 15 minut
Mięso przełożyć na suchą rozgrzana patelnię i podsmażyć na rumiany kolor, następnie wlać dwie szklanki wody i dusić pod przykryciem do wyparowania wlanej wody. Po wyparowaniu wlać kolejne dwie szklanki wody, wsypać suszone warzywa oraz czosnek niedźwiedzi i nadal dusić do wyparowania półtorej szklanki wody i miękkości mięsa, w międzyczasie w pół szklanki wody rozprowadzić mąkę ziemniaczaną którą należy wlać do mięsa i zagotować do powstania sosu