Dania główne Przepis na:
gulasz z serc

Składniki
- Serca drobiowe, 1 kg
- cebula, 3 średnie
- kostka rosołowa do wyboru, 1 szt
- koncentrat pomidorowy, 2.łyżki
- sól ,pieprz
- mąka do zaprawienia
5-6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Reklama
Reklama
Przygotowanie
-
Serca oczyścić,umyć,pokroić.Cebulę obrać pokroić w kostkę,zeszklić na maśle,dodać serca ,rosołek .Gotować około 15 min.Dodać koncentrat doprawić solą i pieprzem,gotować jeszcze chwilę.Zaprawić mąką zagotować.
Komentarze do przepisu (1)

MARTIKA1785 16 grudnia 2011Zgłoś do usunięcia
trudno mi uwierzyć że serduszka w 15min miękkie będą0 Kto głosował? | Odpowiedz