Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 899
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 204
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9311
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 899
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 204
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9311
Składniki
Serduszka oczyścić,wrzucić do garnka na rozgrzany olej, podsmażać i dodać cebulę pokrojoną w piórka.Dolać ok 1-2 szklanek wody i dusić.Następnie doprawić przyprawami,ziołami (radzę dodać więcej majeranku roztartego w dłoni),wcisnąć czosnek.W razie potrzeby podlewać wodą.Gdy serduszka będą miękkie,rozrobić mąkę z odrobiną zimnej wody i wlać do sosu mieszając by go zagęścić.Podawać np z ziemniakami,kaszą i surówkami.