Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz w 30 minut.
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15768
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałą i szybką zakąskę świąteczną. Z...
Odsłon: 1494
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15768
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałą i szybką zakąskę świąteczną. Z...
Odsłon: 1494
Składniki
Na patelni rumieni się cebulę, potem można dodać schab i pieczarki i wszystko przyrumienić. Pod koniec smażenia można dodać jeszcze przyprawy, czosnek i paprykę aby się przesmażyły. Całość zalewa się wodą i dusi pod przykryciem jakieś 20 minut. Jeśli mamy proszek grzybowy to warto dodać do duszenia. Pod koniec wystarczy całość doprawić solą. Smacznego :)