Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz w 30 minut.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 105
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31260
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 408
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 105
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31260
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 408
Składniki
Na patelni rumieni się cebulę, potem można dodać schab i pieczarki i wszystko przyrumienić. Pod koniec smażenia można dodać jeszcze przyprawy, czosnek i paprykę aby się przesmażyły. Całość zalewa się wodą i dusi pod przykryciem jakieś 20 minut. Jeśli mamy proszek grzybowy to warto dodać do duszenia. Pod koniec wystarczy całość doprawić solą. Smacznego :)