Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz w 30 minut.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1652
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 955
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1652
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 955
Składniki
Na patelni rumieni się cebulę, potem można dodać schab i pieczarki i wszystko przyrumienić. Pod koniec smażenia można dodać jeszcze przyprawy, czosnek i paprykę aby się przesmażyły. Całość zalewa się wodą i dusi pod przykryciem jakieś 20 minut. Jeśli mamy proszek grzybowy to warto dodać do duszenia. Pod koniec wystarczy całość doprawić solą. Smacznego :)