Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie za bardzo przepadam za karkówką, bo jest dla mnie zbyt tłustym mięsem, ale w tym wydaniu nie jestem w stanie się jej oprzeć- gyros z karkówki.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2513
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3435
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1506
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2211
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2513
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3435
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1506
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2211
Składniki
mięso umyj i pokrój w cienkie paski szklankę oleju połącz z opakowaniem przyprawy tak przygotowaną mieszanką zalej mięso i dokładnie wymieszaj mięso odstaw na dobę do lodówki następnie mięso odsącz na sitku z oleju i smaż na suchej patelni, od czasu do czasu zlewając wytapiający się z mięsa tłuszcz podawaj z ulubionymi dodatkami