Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie za bardzo przepadam za karkówką, bo jest dla mnie zbyt tłustym mięsem, ale w tym wydaniu nie jestem w stanie się jej oprzeć- gyros z karkówki.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 69011
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 69011
Składniki
mięso umyj i pokrój w cienkie paski szklankę oleju połącz z opakowaniem przyprawy tak przygotowaną mieszanką zalej mięso i dokładnie wymieszaj mięso odstaw na dobę do lodówki następnie mięso odsącz na sitku z oleju i smaż na suchej patelni, od czasu do czasu zlewając wytapiający się z mięsa tłuszcz podawaj z ulubionymi dodatkami