Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 882
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8735
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3123
Polecam.
Odsłon: 1929
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 882
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8735
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3123
Polecam.
Odsłon: 1929
Składniki
Ziemniaki ( w łupinach ) umyłem ,ponacinałem na krzyż ,każdy owinąłem w folię aluminiową ,piekłem 70 min. w temperaturze 200 stopni C. Do miski wrzuciłem ser ,posiekany koperek i pokrojoną w kostkę cebule ,wymieszałem ze śmietaną. Do smaku doprawiłem solą i pieprzem. Podałem z gorącymi ziemniakami.