Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Hamburgery przygotowuję jak klasyczne kotlety z mięsa mielonego . Przyprawiam według gustu. Do tego bułki hamburgerowe (zapraszam do mojego przepisu na bułki hamburgerowe na podmłodzie) i surówki oraz sos 1000 wysp (zapraszam do mojego przepisu na 3 dipy do dań z grilla).
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3931
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19908
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3029
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4237
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3931
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19908
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3029
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4237
Składniki
1. Mięso zmielić na średnich oczkach 2. Dodać jajko, przyprawy, trochę oliwy. 3. Dobrze wyrobić masę 4. Podzielić na porcje.
5. Na posmarowanej oliwą desce ułożyć płaski kotlet 6. Smażyć na gorącej oliwie ok. 20 min. obracając co jakiś czas. 7. Podawać w bułkach z surówkami i sosem 1000 wysp.