Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Hamburgery przygotowuję jak klasyczne kotlety z mięsa mielonego . Przyprawiam według gustu. Do tego bułki hamburgerowe (zapraszam do mojego przepisu na bułki hamburgerowe na podmłodzie) i surówki oraz sos 1000 wysp (zapraszam do mojego przepisu na 3 dipy do dań z grilla).
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5362
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 230
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 831
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 950
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 157
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5362
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 230
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 831
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 950
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 157
Składniki
1. Mięso zmielić na średnich oczkach 2. Dodać jajko, przyprawy, trochę oliwy. 3. Dobrze wyrobić masę 4. Podzielić na porcje.
5. Na posmarowanej oliwą desce ułożyć płaski kotlet 6. Smażyć na gorącej oliwie ok. 20 min. obracając co jakiś czas. 7. Podawać w bułkach z surówkami i sosem 1000 wysp.