Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Hamburgery przygotowuję jak klasyczne kotlety z mięsa mielonego . Przyprawiam według gustu. Do tego bułki hamburgerowe (zapraszam do mojego przepisu na bułki hamburgerowe na podmłodzie) i surówki oraz sos 1000 wysp (zapraszam do mojego przepisu na 3 dipy do dań z grilla).
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24426
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 348
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 385
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24426
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 348
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 385
Składniki
1. Mięso zmielić na średnich oczkach 2. Dodać jajko, przyprawy, trochę oliwy. 3. Dobrze wyrobić masę 4. Podzielić na porcje.
5. Na posmarowanej oliwą desce ułożyć płaski kotlet 6. Smażyć na gorącej oliwie ok. 20 min. obracając co jakiś czas. 7. Podawać w bułkach z surówkami i sosem 1000 wysp.