Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Hamburgery przygotowuję jak klasyczne kotlety z mięsa mielonego . Przyprawiam według gustu. Do tego bułki hamburgerowe (zapraszam do mojego przepisu na bułki hamburgerowe na podmłodzie) i surówki oraz sos 1000 wysp (zapraszam do mojego przepisu na 3 dipy do dań z grilla).
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
1. Mięso zmielić na średnich oczkach 2. Dodać jajko, przyprawy, trochę oliwy. 3. Dobrze wyrobić masę 4. Podzielić na porcje.
5. Na posmarowanej oliwą desce ułożyć płaski kotlet 6. Smażyć na gorącej oliwie ok. 20 min. obracając co jakiś czas. 7. Podawać w bułkach z surówkami i sosem 1000 wysp.