Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie roladki ze schabu możemy przygotować na niedzielny obiad albo różne imprezy. Idealnie pasują do roladek kopytka lub kluski śląskie.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5079
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3318
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5079
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3318
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą. Na każdym kawałku mięsa układamy po słupku żółtego sera i podłużnym pasku papryki.
2. Mięso zwijamy w roladki, obtaczamy w mące i podsmażamy na rozgrzanym oleju. 3. Roladki przekładamy do naczynia z gotującą wodą i gotujemy do chwili, kiedy mięso będzie miękkie.
4. Następnie dodajemy przecier, ketchup, musztardę, ocet, wsypujemy cukier, tymianek oraz paprykę ostrą. 5. Paprykę oraz ogórki kroimy w bardzo drobną kostkę i łączymy z sosem, 10 minut gotujemy.
6. Roladki gotowe. 7. Smacznego.