Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Improwizowałam i zobaczcie co wyszło.Niedzielny obiad na pewno się uda.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 50
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 79
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 62
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 50
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 79
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 62
Składniki
Sznycle z indyka rozbijamy solimy pieprzymy.Na mięso nakładamy plaster szynki i sera składamy sznycla na pół.Obtaczamy w mące ,jajku i bułce tartej.Formę żaroodporną polewamy olejem wkładamy sznycle oraz groszek i fasolkę.Piekarnik rozgrzewamy do 180st i wkładamy mięso na ok 50 min(sprawdzamy widelcem czy jest miękkie).
Podawać z ziemniakami posypanymi koperkiem. Smacznego:)