Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Improwizowałam i zobaczcie co wyszło.Niedzielny obiad na pewno się uda.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3142
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 586
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3689
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 261
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 408
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3142
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 586
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3689
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 261
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 408
Składniki
Sznycle z indyka rozbijamy solimy pieprzymy.Na mięso nakładamy plaster szynki i sera składamy sznycla na pół.Obtaczamy w mące ,jajku i bułce tartej.Formę żaroodporną polewamy olejem wkładamy sznycle oraz groszek i fasolkę.Piekarnik rozgrzewamy do 180st i wkładamy mięso na ok 50 min(sprawdzamy widelcem czy jest miękkie).
Podawać z ziemniakami posypanymi koperkiem. Smacznego:)