Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste i aromatyczne danie.Idealne dla osob na diecie. (tylko 240kcal) Przepis pochodzi z ksiazki `Flat belly recipes`
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 97
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1786
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 56
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1597
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 97
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1786
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 56
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1597
Składniki
Cebule i curry podsmazyc na oleju okolo 5 min. Make wymieszac z polowa bulionu i dodac do cebuli.Zagotowac ciagle mieszajac. Nastepnie dodac reszte bulionu oraz ciecierzyce i orzechy. Gotowac 7-10min. Gotowa potrawe posypac koledra i polac jogurtem (lyzka na porcje) Podawac z chlebam naan lub roti.