Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i pożywne danie. Dobrze sprawdzi się na wynos do pudełka.
Taki najlepszy. Polecam.
Odsłon: 156
Kapusta pekińska jest delikatna, słodka. Doskonale nadaje się na sałatki. Po...
Odsłon: 3114
Taki najlepszy. Polecam.
Odsłon: 156
Kapusta pekińska jest delikatna, słodka. Doskonale nadaje się na sałatki. Po...
Odsłon: 3114
Składniki
Ryż gotujemy według instrukcji.
Pieczarki, cebulę kroimy w kosteczkę. Indyka również w kostkę i przyprawiamy.
Rzucamy na patelnię pieczarki i dusimy, aż odparuje z nich trochę wody i dorzucamy cebulkę. Gdy się zeszkli, wrzucamy indyka i dalej dusimy.
Na sam koniec wlewamy passatę (można dodać bazylii) i ryż, wszystko dokładnie wymieszać do połączenia składników i przykryć jeszcze na 5 min do przejścia smakiem składników.