Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i pożywne danie. Dobrze sprawdzi się na wynos do pudełka.
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 486
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8914
Kremowy serek kanapkowy o smaku jakim można sobie zamarzyć.
Odsłon: 4427
Zapiekanka na ciepło i jako przekąska na zimno.
Odsłon: 131
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 508
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 486
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8914
Kremowy serek kanapkowy o smaku jakim można sobie zamarzyć.
Odsłon: 4427
Zapiekanka na ciepło i jako przekąska na zimno.
Odsłon: 131
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 508
Składniki
Ryż gotujemy według instrukcji.
Pieczarki, cebulę kroimy w kosteczkę. Indyka również w kostkę i przyprawiamy.
Rzucamy na patelnię pieczarki i dusimy, aż odparuje z nich trochę wody i dorzucamy cebulkę. Gdy się zeszkli, wrzucamy indyka i dalej dusimy.
Na sam koniec wlewamy passatę (można dodać bazylii) i ryż, wszystko dokładnie wymieszać do połączenia składników i przykryć jeszcze na 5 min do przejścia smakiem składników.