Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne białe mięso z indyka można wykorzystać jako potrawę na świąteczny stół.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14103
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1629
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16067
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6462
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14103
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1629
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16067
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6462
Składniki
1. Mięso kroimy w paseczki, solimy i posypujemy przyprawą do indyka.
2. Na rozgrzanym oleju prużymy fileta.
3. Dodajemy pozostałe składniki wraz zalewą, dusimy do momentu kiedy warzywa i mięso będzie dobre.
4. Na koniec dodajemy śmietanę.
5. Potrawka gotowa. 6. Smacznego.
Pełnych radości, pokoju Świąt Wielkiej Nocy oraz wiele pomyślności i sukcesów Życzy Państwu Jeżyk