Do góry

Dania główne Przepis na:

Izraelskie kotlety mielone

Izraelskie kotlety mielone

Autor:

Przepisów i artykułów: 2423 Ocena: 16042

Dodano:

Odsłon: 4448

Tym razem wołowina w roli głównej.

Składniki

5-6 os. > 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Mięso mielone wymieszać z dwoma cebulami drobno pokrojonymi, zmiażdżonym czosnkiem, solą, pieprzem, starymi ziemniakami ,jajkiem i wodą dokładnie wymieszać. Uformować 8 kotletów, kłaść na gorący tłuszcz, dodać 2 cebule pokrojone w plasterki i smażyć na wolnym ogniu 15 minut. W międzyczasie mieszać cebulę , obracać kotlety i dosmażyć przez następne 10 minut.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń