Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1369
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5885
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8855
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18598
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1369
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5885
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8855
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18598
Składniki
Kasze jaglaną płuczemy kilka razy ( aż woda nie będzie mętna) gotujemy max 10 min al dente. Następnie cebulę pokrój w piórka, paprykę w większą kostkę, cukinie w talarki posyp wszystko ziołami. Warzywa na blaszce posmarowanej olejem rozłóż i wstaw do piekarnika na 20 min góra dół, 200 stopni. Na końcu dodaj 2 woreczki kaszy i wszystko na tej blaszce wymieszaj. I gotowe, zdrowe pyszne danie. Smacznego.