Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3563
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2055
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1080
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 272
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3563
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2055
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1080
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 272
Składniki
Kasze jaglaną płuczemy kilka razy ( aż woda nie będzie mętna) gotujemy max 10 min al dente. Następnie cebulę pokrój w piórka, paprykę w większą kostkę, cukinie w talarki posyp wszystko ziołami. Warzywa na blaszce posmarowanej olejem rozłóż i wstaw do piekarnika na 20 min góra dół, 200 stopni. Na końcu dodaj 2 woreczki kaszy i wszystko na tej blaszce wymieszaj. I gotowe, zdrowe pyszne danie. Smacznego.