Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
WSPANIAŁA ALTERNATYWA DLA MIĘSA MIELONEGO I SŁYNNYCH KLOPSÓW. IDEALNIE SPRAWDZAJĄ SIĘ RÓWNIEŻ NA ZIMNO JAKO PRZEKĄSKA PIKNIKOWA
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10834
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3485
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2552
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10834
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3485
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2552
Składniki
Jajka ugotować na twardo, cebulę pokroić i zarumienić na maśle. Dodać curry. Ugotować ziemniaki i rozetrzeć je na purée. Jajka posiekać drobno, zmieszać z ziemniakami i smażoną cebulą. Posolić, posypać pietruszką. Roztrzepać jajka i zmieszać z masą. Uformować klopsiki i obtoczyć w tartej bułce. Znów rozbić jajko i zanurzyć z nim klopsy. Smażyć na gorącym oleju. Podawać z ryżem i sosem pieczeniowym.