Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na śniadanie
Nóż i deska do krojenia, patelnia
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414252
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2266
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414252
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2266
Składniki
Boczek kroimy w małą kostkę i smażymy,aż się ładnie zrumieni. W tym czasie kroimy umyty szczypiorek lub obraną cebulkę oraz koperek.
Wbijamy jajka na usmażony boczek i mieszamy. Dodajemy sól, pieprz, jeśli trzeba dodać sól. Kiedy jajka są już usmażone, dodajemy szczypiorek i mieszamy. Posypujemy koperkiem. Podajemy z pieczywem i wybranym dodatkiem.