Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na śniadanie
 
        Nóż i deska do krojenia, patelnia
 
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6555
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2091
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6555
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2091
 
         
         
                Składniki
Boczek kroimy w małą kostkę i smażymy,aż się ładnie zrumieni. W tym czasie kroimy umyty szczypiorek lub obraną cebulkę oraz koperek.
Wbijamy jajka na usmażony boczek i mieszamy. Dodajemy sól, pieprz, jeśli trzeba dodać sól. Kiedy jajka są już usmażone, dodajemy szczypiorek i mieszamy. Posypujemy koperkiem. Podajemy z pieczywem i wybranym dodatkiem.