Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz na piątkowy obiadek.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7473
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2413
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7473
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2413
Składniki
Zagotować wodę z solą i octem. Jajko wbić do szklaneczki, wlać do wrzącej wody (tuż nad powierzchnią), gotować 3 minuty. Ugotowane jajko wyjąć łyżką cedzakową i wyłożyć na talerz. Analogicznie postępować z kolejnymi jajkami. Podawać z sosem szparagowym: https://smaker.pl/przepis-sos-szparagowy-z-serem-wedzonym,106919.htm
Smacznego :)