Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz na piątkowy obiadek.
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2933
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6746
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2933
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6746
Składniki
Zagotować wodę z solą i octem. Jajko wbić do szklaneczki, wlać do wrzącej wody (tuż nad powierzchnią), gotować 3 minuty. Ugotowane jajko wyjąć łyżką cedzakową i wyłożyć na talerz. Analogicznie postępować z kolejnymi jajkami. Podawać z sosem szparagowym: https://smaker.pl/przepis-sos-szparagowy-z-serem-wedzonym,106919.htm
Smacznego :)