Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz na piątkowy obiadek.
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 180
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 153
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 794
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 180
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 153
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 794
Składniki
Zagotować wodę z solą i octem. Jajko wbić do szklaneczki, wlać do wrzącej wody (tuż nad powierzchnią), gotować 3 minuty. Ugotowane jajko wyjąć łyżką cedzakową i wyłożyć na talerz. Analogicznie postępować z kolejnymi jajkami. Podawać z sosem szparagowym: https://smaker.pl/przepis-sos-szparagowy-z-serem-wedzonym,106919.htm
Smacznego :)