Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiesz co w piątek na obiad? Wypróbuj ten smakowity pomysł na piątkowy obiadek i nie tylko:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1488
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1222
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1337
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1026
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1488
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1222
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1337
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1026
Składniki
Szparagi złam. Opłucz i przez 10 min obgotuj w osolonej wodzie. Odcedź. Roztop masło i włóż szparagi.
Na szparagi wylej jajko uważając żeby Ci się nie rozlało.
Na jajka połóż pokrojone pomidory i posiekany szczypior.. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Przykryj pokrywką i smaż przez 5-10 min.Zależy jakie lubisz ścięte jajka czy na miękko czy na twardo.
I gotowe:) Podawaj z mizerią i ziemniakami duszonymi.. Smacznego