Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiesz co w piątek na obiad? Wypróbuj ten smakowity pomysł na piątkowy obiadek i nie tylko:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8342
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 479
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8342
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 479
Składniki
Szparagi złam. Opłucz i przez 10 min obgotuj w osolonej wodzie. Odcedź. Roztop masło i włóż szparagi.
Na szparagi wylej jajko uważając żeby Ci się nie rozlało.
Na jajka połóż pokrojone pomidory i posiekany szczypior.. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Przykryj pokrywką i smaż przez 5-10 min.Zależy jakie lubisz ścięte jajka czy na miękko czy na twardo.
I gotowe:) Podawaj z mizerią i ziemniakami duszonymi.. Smacznego