Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiesz co w piątek na obiad? Wypróbuj ten smakowity pomysł na piątkowy obiadek i nie tylko:)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 587
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 587
Składniki
Szparagi złam. Opłucz i przez 10 min obgotuj w osolonej wodzie. Odcedź. Roztop masło i włóż szparagi.
Na szparagi wylej jajko uważając żeby Ci się nie rozlało.
Na jajka połóż pokrojone pomidory i posiekany szczypior.. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Przykryj pokrywką i smaż przez 5-10 min.Zależy jakie lubisz ścięte jajka czy na miękko czy na twardo.
I gotowe:) Podawaj z mizerią i ziemniakami duszonymi.. Smacznego