Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiesz co w piątek na obiad? Wypróbuj ten smakowity pomysł na piątkowy obiadek i nie tylko:)
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 49
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 279
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 49
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 279
Składniki
Szparagi złam. Opłucz i przez 10 min obgotuj w osolonej wodzie. Odcedź. Roztop masło i włóż szparagi.
Na szparagi wylej jajko uważając żeby Ci się nie rozlało.
Na jajka połóż pokrojone pomidory i posiekany szczypior.. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Przykryj pokrywką i smaż przez 5-10 min.Zależy jakie lubisz ścięte jajka czy na miękko czy na twardo.
I gotowe:) Podawaj z mizerią i ziemniakami duszonymi.. Smacznego