Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiesz co w piątek na obiad? Wypróbuj ten smakowity pomysł na piątkowy obiadek i nie tylko:)
Czekoladowe ciasto z kremem pistacjowym to bogaty deser, który przypadnie do...
Odsłon: 58
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 104
Czekoladowe ciasto z kremem pistacjowym to bogaty deser, który przypadnie do...
Odsłon: 58
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 104
Składniki
Szparagi złam. Opłucz i przez 10 min obgotuj w osolonej wodzie. Odcedź. Roztop masło i włóż szparagi.
Na szparagi wylej jajko uważając żeby Ci się nie rozlało.
Na jajka połóż pokrojone pomidory i posiekany szczypior.. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Przykryj pokrywką i smaż przez 5-10 min.Zależy jakie lubisz ścięte jajka czy na miękko czy na twardo.
I gotowe:) Podawaj z mizerią i ziemniakami duszonymi.. Smacznego