Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka kurze usmażone na sadzone, podane z ziemniakami i fasolką mamut.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 201
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4461
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12112
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6876
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5642
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 201
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4461
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12112
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6876
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5642
Składniki
Wymyte ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie. Podczas gotowania ziemniaków smażymy na gorącym tłuszczu jajka na sadzono oraz na oddzielnej patelni smażymy wcześniej ugotowane strąki fasoli mamut i łodygi lubczyku. Przyprawiamy solą i pieprzem do smaku. Ugotowane ziemniaki odcedzamy z wody i odparowujemy, tłuczemy i wkładamy na talerz razem z usmażonymi jajkami i usmażoną z bułką tartą, fasolką mamut. Smacznego!!!