Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka kurze usmażone na sadzone, podane z ziemniakami i fasolką mamut.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326739
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12126
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17011
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326739
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12126
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17011
Składniki
Wymyte ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie. Podczas gotowania ziemniaków smażymy na gorącym tłuszczu jajka na sadzono oraz na oddzielnej patelni smażymy wcześniej ugotowane strąki fasoli mamut i łodygi lubczyku. Przyprawiamy solą i pieprzem do smaku. Ugotowane ziemniaki odcedzamy z wody i odparowujemy, tłuczemy i wkładamy na talerz razem z usmażonymi jajkami i usmażoną z bułką tartą, fasolką mamut. Smacznego!!!