Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Paprykarz szczeciński to wymieszane mięso ryb, ryż, koncentrat pomidorowy, o...
Odsłon: 43
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 130
Paprykarz szczeciński to wymieszane mięso ryb, ryż, koncentrat pomidorowy, o...
Odsłon: 43
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 130
Składniki
Masło roztopić na patelni, dodać mąkę i lekko ją zrumienić, dodać wodę (zimną inaczej zrobią się kluchy) i zagotować od czasu do czasu mieszając, dodać chrzan, sok z cytryny i śmietanę, doprawić do smaku cukrem, solą i pieprzem. Jajka obrać, przeciąć na połówki i podawać z sosem i ziemniakami.