Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4839
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13142
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5774
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7381
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4839
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13142
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5774
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7381
Składniki
Masło roztopić na patelni, dodać mąkę i lekko ją zrumienić, dodać wodę (zimną inaczej zrobią się kluchy) i zagotować od czasu do czasu mieszając, dodać chrzan, sok z cytryny i śmietanę, doprawić do smaku cukrem, solą i pieprzem. Jajka obrać, przeciąć na połówki i podawać z sosem i ziemniakami.