Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dopóki nie dowiedziałam się o tym sposobie, byłam cała pochlapana sokiem :) Mango musi być świeże. Myjemy .Kroimy nożem w kwadraty , głęboko aż do pestki. Skórkę zdejmujemy widelcem. Miąższ bez trudu również wyjmujemy widelcem .
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 495
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16745
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 426
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 495
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16745
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 426
Składniki