Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dopóki nie dowiedziałam się o tym sposobie, byłam cała pochlapana sokiem :) Mango musi być świeże. Myjemy .Kroimy nożem w kwadraty , głęboko aż do pestki. Skórkę zdejmujemy widelcem. Miąższ bez trudu również wyjmujemy widelcem .
Polecam. Trudno się oprzeć. Jesienią smakują najlepiej.
Odsłon: 705
Warto zapakować jesienne warzywa do słoików. Polecam.
Odsłon: 158
Kopytka ziemniaczane z sosem ragout. Pomysł na to danie narodził się na wakac...
Odsłon: 107
Polecam. Trudno się oprzeć. Jesienią smakują najlepiej.
Odsłon: 705
Warto zapakować jesienne warzywa do słoików. Polecam.
Odsłon: 158
Kopytka ziemniaczane z sosem ragout. Pomysł na to danie narodził się na wakac...
Odsłon: 107
Składniki