Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomidor jest bardzo wdzięcznym warzywem . Jednym z moich ulubionych . Dobry pomidor to podstawa i sztuka kupna takiego , no chyba że mamy własną szklarnię .
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1099
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1099
Składniki
Najprostszym i chyba jedynym sposobem jest zaparzenie pomidora. Górną część nacinamy na krzyż po czym przez kilka minut polewamy wrzątkiem.Można również postępując w ten sam sposób , włożyć pomidory do miski i zalać wrzątkiem.Skórka schodzi bez problemu.