Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doświadczenie nauczyło mnie wybierać odpowiedni cukier i masło do wypieku ciasteczek.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19826
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 481
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 476
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6883
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242713
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19826
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 481
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 476
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6883
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242713
Składniki
Lubię piec ciasteczka. Lecz czasem jestem niezadowolona z efektów. Są za twarde. I od jakiegoś czasu zaczęłam używać masła o zmniejszonej zawartości tłuszczu. Takiego 62%. I zamiast zwykłego cukru dodaję cukier puder. Ciasteczka i ciasta są lżejsze, pulchniejsze i miękkie. I Wam też polecam ten "myk". Zobaczycie jaka jest różnica.