Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis ze starej książki kucharskiej,dobre danie.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
mięso zemleć razem z uprzednio namoczoną i odcisniętą bułką,doprawic majerankiem,solą i pieprzem,dodac posiekany czosnek i jajko,wymieszać Jajka ugotowac na twardo,z mięsa uformowac okragły placuszek,posrodku polozyc jajko i dokładnie oblepic mięsem.Smazyc na rumiano z każdej strony,przełozyc do garnka ,podlac woda i dusic około 20 minut.Wrzucic listek i ziele ,dodac koperek.Z maki ,wody i smietany zrobic sos ,wlac do garnka ,doprawic maggi i jeszcze chwile pogotować.Podawac z ryżem,ziemniakami i surówka z selera,marchewki i jabłka.