Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad dla Jesieniary.
papier do pieczenia
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1122
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 175
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2212
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4255
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1122
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 175
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2212
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4255
Składniki
Użyłam warzyw tak zwanych miękkich, które będą gotowe razem z piersią. Pokrojone warzywa i pierś wystarczy skropić oliwą i obsypać przyprawami. Gotowe! Piekłam na papierze do pieczenia, aby nie pobrudzić zbytnio blaszki. Około 45`- 1 h do zrumienienia warzyw. Na dole utworzy się przepyszny sos z warzyw a zewnątrz będą rumiane i chrupiące.
Smacznego :)