Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos w innym wydaniu.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19254
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13042
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1690
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232127
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19254
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13042
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1690
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232127
Składniki
Wykonanie: Bakłażan pokroić w plastry, posolić i odstawić na 20 minut. Następnie opłukać, osuszyć i pokroić w kostkę. Pozostałe warzywa umyć, oczyścić i pokroić, zaś kapustę poszatkować. Wszystko włożyć do garnka z rozgrzanym olejem, dusić na wolnym ogniu. Po 10 minutach podlać gorącą wodą, przyprawić do smaku i udusić do miękkości. Podawać z pieczywem lub ziemniakami.