Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos w innym wydaniu.
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 6796
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8541
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 154
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1104
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 6796
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8541
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 154
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1104
Składniki
Wykonanie: Bakłażan pokroić w plastry, posolić i odstawić na 20 minut. Następnie opłukać, osuszyć i pokroić w kostkę. Pozostałe warzywa umyć, oczyścić i pokroić, zaś kapustę poszatkować. Wszystko włożyć do garnka z rozgrzanym olejem, dusić na wolnym ogniu. Po 10 minutach podlać gorącą wodą, przyprawić do smaku i udusić do miękkości. Podawać z pieczywem lub ziemniakami.