Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos w innym wydaniu.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12755
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1448
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13985
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5825
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12755
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1448
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13985
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5825
Składniki
Wykonanie: Bakłażan pokroić w plastry, posolić i odstawić na 20 minut. Następnie opłukać, osuszyć i pokroić w kostkę. Pozostałe warzywa umyć, oczyścić i pokroić, zaś kapustę poszatkować. Wszystko włożyć do garnka z rozgrzanym olejem, dusić na wolnym ogniu. Po 10 minutach podlać gorącą wodą, przyprawić do smaku i udusić do miękkości. Podawać z pieczywem lub ziemniakami.