Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle aromatyczne mięso w chrupiącej skórce.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 212
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 977
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 212
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 977
Składniki
Mięso oczyszczamy, nakłuwamy, przekładamy do miski. Przygotowujemy marynatę. Czosnek siekamy, mieszamy ze śmietaną, majonezem, paprykami, solą i pieprzem do smaku. Mięso obtaczamy w marynacie, pozostawiamy na noc w chłodnym miejscu. Przekładamy do naczynia żaroodporngo (skórą do góry), pieczemy 45 min w 200°C.