Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle aromatyczne mięso w chrupiącej skórce.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4261
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416874
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4261
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416874
Składniki
Mięso oczyszczamy, nakłuwamy, przekładamy do miski. Przygotowujemy marynatę. Czosnek siekamy, mieszamy ze śmietaną, majonezem, paprykami, solą i pieprzem do smaku. Mięso obtaczamy w marynacie, pozostawiamy na noc w chłodnym miejscu. Przekładamy do naczynia żaroodporngo (skórą do góry), pieczemy 45 min w 200°C.