Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykwintne danie, które możemy przyrządzić na Święta lub niedzielny obiad. Piersi z kaczki w pysznym sosie z dodatkiem ananasa, podane z ziemniakami i surówką.
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 60
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2426
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 520
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 863
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 60
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2426
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 520
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 863
Składniki
Na większej patelni rozgrzewam oliwę z oliwek, dodaję obraną drobno pokrojoną cebulę, smażę 5 minut. 2. Ananasa kroję na małe kawałki, dodaję do cebuli, wsypuję curry, wlewam passatę, sos sojowy. 3. Mięso kroję na małe kawałki, doprawiam pieprzem oraz solą, następnie przekładam do sosu i gotuję 30 minut. 4. Na koniec sos zagęszczam skrobią, rozrobioną w zalewie z ananasów, chwilkę gotuje około 2 minut. 5. Danie gotowe, podaję z ziemniakami oraz surówką. 6. Smacznego.