Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowanego kalafiora lubie najbardziej.
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 58
Masz niespodziewanych gości, masz mało czasu na przygotowanie, mam dla Ciebie...
Odsłon: 391
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 709
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2367
Pyszne i wyraziste w smaku.
Odsłon: 57
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 58
Masz niespodziewanych gości, masz mało czasu na przygotowanie, mam dla Ciebie...
Odsłon: 391
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 709
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2367
Pyszne i wyraziste w smaku.
Odsłon: 57
Składniki
Kalafiora dokładnie umyć,podzielic na rózyczki,włożyc do garnka,zalac wodą,posolić i dodać łyzeczkę cukru i ugotowac
czystą i suchą patelnię rozgrzać i wsypac na nią bułke tarta,zrumienic bułkę (mieszając,żeby sie nie przypaliła),nie dodwac masła,bulk e przełozyc do miseczki ,a na patelni rozpuścic masło
kalafiora ułożyc na półmisku,posypac bułką tartą i polac z masłem,świetnie smkuje z sałatka z pomidorów