Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowanego kalafiora lubie najbardziej.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8277
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2850
Polecam.
Odsłon: 1496
Polecam.
Odsłon: 442
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8277
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2850
Polecam.
Odsłon: 1496
Polecam.
Odsłon: 442
Składniki
Kalafiora dokładnie umyć,podzielic na rózyczki,włożyc do garnka,zalac wodą,posolić i dodać łyzeczkę cukru i ugotowac
czystą i suchą patelnię rozgrzać i wsypac na nią bułke tarta,zrumienic bułkę (mieszając,żeby sie nie przypaliła),nie dodwac masła,bulk e przełozyc do miseczki ,a na patelni rozpuścic masło
kalafiora ułożyc na półmisku,posypac bułką tartą i polac z masłem,świetnie smkuje z sałatka z pomidorów