Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowanego kalafiora lubie najbardziej.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 365
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 389
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 821
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 365
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 389
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 821
Składniki
Kalafiora dokładnie umyć,podzielic na rózyczki,włożyc do garnka,zalac wodą,posolić i dodać łyzeczkę cukru i ugotowac
czystą i suchą patelnię rozgrzać i wsypac na nią bułke tarta,zrumienic bułkę (mieszając,żeby sie nie przypaliła),nie dodwac masła,bulk e przełozyc do miseczki ,a na patelni rozpuścic masło
kalafiora ułożyc na półmisku,posypac bułką tartą i polac z masłem,świetnie smkuje z sałatka z pomidorów