Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy przepis na kanapkę z kurczakiem. Prosta receptura. Tylko kilka składników. Szybko i smacznie.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22032
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 64
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 357
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 82
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 141
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22032
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 64
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 357
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 82
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 141
Składniki
Pierś kurczaka kroimy na podłużne kawałki. Obsypujemy solą, pieprzem i czosnkiem w proszku. Kawałki mięsa zawijamy w plastry boczku.
W miseczce mieszamy miód z musztardą, olejem i pieprzem. Mieszamy.
Kawałki kurczaka układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Smarujemy je przygotowaną marynatą i pieczemy przez 25 minut w 180 stopniach z termoobiegiem.
Bagietkę przekrawamy na pół, następnie obie połówki polewamy keczupem. Odajemy mix sałat, kiełki, przygotowane mięso i prażoną cebulkę. Składamy kanapkę w całość. Smacznego!