Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy przepis na kanapkę z kurczakiem. Prosta receptura. Tylko kilka składników. Szybko i smacznie.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5345
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 881
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11777
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5345
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 881
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11777
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Składniki
Pierś kurczaka kroimy na podłużne kawałki. Obsypujemy solą, pieprzem i czosnkiem w proszku. Kawałki mięsa zawijamy w plastry boczku.
W miseczce mieszamy miód z musztardą, olejem i pieprzem. Mieszamy.
Kawałki kurczaka układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Smarujemy je przygotowaną marynatą i pieczemy przez 25 minut w 180 stopniach z termoobiegiem.
Bagietkę przekrawamy na pół, następnie obie połówki polewamy keczupem. Odajemy mix sałat, kiełki, przygotowane mięso i prażoną cebulkę. Składamy kanapkę w całość. Smacznego!