Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super kotlety na obiad.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10601
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6122
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12988
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4740
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10601
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6122
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12988
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4740
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, pokroić i obgotować w lekko osolonej wodzie, następnie odcedzić i odcisnąć. Bułkę namoczyć w mleku i również dobrze odcisnąć. Cebulę drobno pokroić i zrumienić na tłuszczu, po czym zmielić z bułką i kapustą. Dodać jajka, przyprawić do smaku, wsypać mannę ( w razie dosypać więcej kaszy manny) i formować kotleciki. Smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju i podawać z ostrymi sosami.