Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jednogarnkowe, łatwe w przygotowaniu.
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 7
Maje wnuki je uwielbiają, mogą też zagościć na stole świątecznym.
Odsłon: 20
Przygotowywanie pierogów może być czasochłonne, ale z tym prostym farszem pój...
Odsłon: 1998
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 29
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 7
Maje wnuki je uwielbiają, mogą też zagościć na stole świątecznym.
Odsłon: 20
Przygotowywanie pierogów może być czasochłonne, ale z tym prostym farszem pój...
Odsłon: 1998
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 29
Składniki
Zagotować 1 i 1/2 litra wody, włożyć pokrojoną kapustę, liście laurowe, ziele angielskie, sól i pieprz do smaku. Po 5 min. od zagotowania dodać pokrojone w kostkę warzywa i gotować kolejne 5 min. Przesmażyć na patelni mięso mielone z drobno posiekaną cebulą, pokrojoną w pół plasterki kiełbasą i kminkiem . Następnie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i przesmażoną wędlinę z mięsem. Gotować ok. 20 min. do miękkości ziemniaków. Dodać pomidory z puszki, cukier i natkę pietruszki i koperku i przegotować.