Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jednogarnkowe, łatwe w przygotowaniu.
Soczysta w środku, pięknie podpieczona z zewnątrz, pełna smaku łopatka wieprz...
Odsłon: 350
Wątróbka kurza jest najdelikatniejsza i najbardziej soczysta. Jej przygotowan...
Odsłon: 1297
Jeśli jesteś fanem kremów czekoladowych i tiramisu, ten deser kawowy powinien...
Odsłon: 1922
Soczysta w środku, pięknie podpieczona z zewnątrz, pełna smaku łopatka wieprz...
Odsłon: 350
Wątróbka kurza jest najdelikatniejsza i najbardziej soczysta. Jej przygotowan...
Odsłon: 1297
Jeśli jesteś fanem kremów czekoladowych i tiramisu, ten deser kawowy powinien...
Odsłon: 1922
Składniki
Zagotować 1 i 1/2 litra wody, włożyć pokrojoną kapustę, liście laurowe, ziele angielskie, sól i pieprz do smaku. Po 5 min. od zagotowania dodać pokrojone w kostkę warzywa i gotować kolejne 5 min. Przesmażyć na patelni mięso mielone z drobno posiekaną cebulą, pokrojoną w pół plasterki kiełbasą i kminkiem . Następnie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i przesmażoną wędlinę z mięsem. Gotować ok. 20 min. do miękkości ziemniaków. Dodać pomidory z puszki, cukier i natkę pietruszki i koperku i przegotować.