Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiejskie jadło jest najlepsze.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19356
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13083
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1738
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232201
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19356
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13083
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1738
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232201
Składniki
Wykonanie: W garnku zagotować wodę z olejem, wsypać ryż, posolić i ugotować na sypko. Cebulę obrać, posiekać i przysmażyć na maśle razem z pieczarkami. Kapustę ugotować na miękko, dodać ryż, pokrojoną kiełbasę, przysmażoną cebulę i pieczarki, przyprawić do smaku solą, pieprzem i papryką słodką. Zaciągnąć śmietaną, zagotować, posypać natką pietruszki i podawać z pieczywem lub całymi ziemniakami.