Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta do przygotowania. Pyszna i bardzo sycąca. Moi najniżsi bardzo ją lubią. Taka zupę pamiętam z dzieciństwa. Najczęściej przygotowuję ja gdy zostanie mi rosół z wcześniejszego obiadu.
Gnocchi w sosie pomidorowym to obiadowa klasyka wprost ze słonecznej Italii....
Odsłon: 16915
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 508
Gnocchi w sosie pomidorowym to obiadowa klasyka wprost ze słonecznej Italii....
Odsłon: 16915
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 508
Składniki
Pokrojone warzywa gotujemy w rosole. Kapustę odciskami, możemy też przepłukać i podsmażamy. Gdy warzywa będą miękkie dodajemy kapustę i gotujemy na wolnym ogniu ok 10-15 min. Na koniec dodajemy koncentrat pomidorowy i zabielamy śmietaną. Jeśli jest potrzeba doprawiamy do smaku według uznania. Smacznego! Rada: Jeśli z rosołu zostało nam mięso to możemy drobno pokroić i dodać.