Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta do przygotowania. Pyszna i bardzo sycąca. Moi najniżsi bardzo ją lubią. Taka zupę pamiętam z dzieciństwa. Najczęściej przygotowuję ja gdy zostanie mi rosół z wcześniejszego obiadu.
Ziemniaki po bacowsku to proste danie, które jest jednocześnie niezwykle pysz...
Odsłon: 2653
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 57
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 236
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 3750
Ziemniaki po bacowsku to proste danie, które jest jednocześnie niezwykle pysz...
Odsłon: 2653
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 57
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 236
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 3750
Składniki
Pokrojone warzywa gotujemy w rosole. Kapustę odciskami, możemy też przepłukać i podsmażamy. Gdy warzywa będą miękkie dodajemy kapustę i gotujemy na wolnym ogniu ok 10-15 min. Na koniec dodajemy koncentrat pomidorowy i zabielamy śmietaną. Jeśli jest potrzeba doprawiamy do smaku według uznania. Smacznego! Rada: Jeśli z rosołu zostało nam mięso to możemy drobno pokroić i dodać.