Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta do przygotowania. Pyszna i bardzo sycąca. Moi najniżsi bardzo ją lubią. Taka zupę pamiętam z dzieciństwa. Najczęściej przygotowuję ja gdy zostanie mi rosół z wcześniejszego obiadu.
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 46
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 665
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 46
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 665
Składniki
Pokrojone warzywa gotujemy w rosole. Kapustę odciskami, możemy też przepłukać i podsmażamy. Gdy warzywa będą miękkie dodajemy kapustę i gotujemy na wolnym ogniu ok 10-15 min. Na koniec dodajemy koncentrat pomidorowy i zabielamy śmietaną. Jeśli jest potrzeba doprawiamy do smaku według uznania. Smacznego! Rada: Jeśli z rosołu zostało nam mięso to możemy drobno pokroić i dodać.