Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6958
Polecam.
Odsłon: 110
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5259
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2375
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6958
Polecam.
Odsłon: 110
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5259
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2375
Składniki
Umytą golonkę ugotowac w osolonej wodzie. Zebrac zbierającą się pianę. Dodac korzeń pietruszki, marchew pokrojoną w plastry i przyprawy. Pod koniec gotowania dodac pokrojoną kapustę.
Obrane, umyte ziemniaki pokroic w grubszą kostkę (o boku ok. 1,5 cm), dodac do zupy.
Cebulę pokrojoną w drobną kostkę zezłocic na maśle i dodac do zupy. Zagotowac. Smacznego.