Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie kapustę ? Jak ją połączycie z mięsem to wyjdzie coś na podobieństwo bigosu
Kapustę umyłem, usunąłem uszkodzone liście z wierzchu, poszatkowałem dość grubo. Poszatkowaną kapustę umyłem i przecedziłem przez duże sito. Karkówkę pokrojoną w kawałki, polędwiczkę także, mięsa smażyłem na małym ogniu z łyżką smalcu.. Pokroiłem cebulę w kostkę i szalotki w talarki, wrzuciłem na patelnię. Smażyłem do czasu, aż cebula ładnie się zeszkliła.
Przygotowałem garnek na kapustę. Wlałem trochę wody na dno (ok.2 szklanki) wrzuciłem do niego kapustę, dodałem zawartość patelni odsączając tłuszcz. Kiełbasę pokroiłem w plasterki. Również dodałem do kapusty. Zagotowałem.
Dodałem do kapusty koncentrat pomidorowy, pokrojone namoczone wcześniej prawdziwki ( wraz z wodą z moczenia ), sól, pieprz, ziele, listki laurowe, cukier i pozostałe przyprawy. Gotowałem, aż kapusta zrobiła się miękka.
Oj jak dawno zabierałam się za zrobienie tych pierożków z ciastem szpinakowym...
Odsłon: 17
Przepis na pyszny i prosty deser ze śmietaną i owocami.
Odsłon: 7158
Kotleciki warzywne to aromatyczna, chrupiąca i pyszna przekąska dla dzieci i...
Odsłon: 16015
Pierwsze doświadczenie z tofu jest dla wielu osób rozczarowaniem. Spodziewają...
Odsłon: 143
Oj jak dawno zabierałam się za zrobienie tych pierożków z ciastem szpinakowym...
Odsłon: 17
Przepis na pyszny i prosty deser ze śmietaną i owocami.
Odsłon: 7158
Kotleciki warzywne to aromatyczna, chrupiąca i pyszna przekąska dla dzieci i...
Odsłon: 16015
Pierwsze doświadczenie z tofu jest dla wielu osób rozczarowaniem. Spodziewają...
Odsłon: 143
Składniki
Kapustę umyłem, usunąłem uszkodzone liście z wierzchu, poszatkowałem dość grubo. Poszatkowaną kapustę umyłem i przecedziłem przez duże sito. Karkówkę pokrojoną w kawałki, polędwiczkę także, mięsa smażyłem na małym ogniu z łyżką smalcu.. Pokroiłem cebulę w kostkę i szalotki w talarki, wrzuciłem na patelnię. Smażyłem do czasu, aż cebula ładnie się zeszkliła. Przygotowałem garnek na kapustę. Wlałem trochę wody na dno (ok.2 szklanki) wrzuciłem do niego kapustę, dodałem zawartość patelni odsączając tłuszcz. Kiełbasę pokroiłem w plasterki. Również dodałem do kapusty. Zagotowałem. Dodałem do kapusty koncentrat pomidorowy, pokrojone namoczone wcześniej prawdziwki ( wraz z wodą z moczenia ), sól, pieprz, ziele, listki laurowe, cukier i pozostałe przyprawy. Gotowałem, aż kapusta zrobiła się miękka.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kurczak Kung Pao
Dania główne
Pierogi szpinakowe z mięsem z indyka
Dania główne
Mielone w pieczarkach z kapustą
Dania główne
Gulasz Polonez
Kurczak Kung Pao
Kurczak Kung Pao to danie azjatyckie, które wyróżnia się chrupkością kurczaka...
Odsłon: 2
Pierogi szpinakowe z mięsem z indyka
Oj jak dawno zabierałam się za zrobienie tych pierożków z ciastem szpinakowym...
Odsłon: 17