Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące i rozgrzewające danie na obiad.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1718
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15101
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3264
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8899
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1718
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15101
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3264
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8899
Składniki
Wykonanie: Żeberka ułożyć w garnku razem z pokrojonym boczkiem i kapustą. Zalać osoloną wodą tak aby przykryła kapustę., posypać kminkiem i gotować około 3 godziny bardzo powoli.